Bozyazı, Türkiye’yi geride bıraktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozyazı, Türkiye’yi geride bıraktı


 

Mersin’in Bozyazı ilçesi, TEOG sınavlarında Türkiye ortalamasının üzerinde yer aldı!

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü verilerine göre, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Mersin’in Bozyazı ilçesi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında Türkiye ortalamasının üzerinde yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Mecit, başarının kurum çalışanları, öğretmenler, öğrenciler ve velilere ait olduğunu ifade ederek, "Türkçe, matematik, din kültürü,fen bilgisi, inkılap tarihi ve yabancı dil olmak üzere tüm branşlarda Bozyazı ilçesi olarak Mersin ve Türkiye ortalamasının üzerinde yer aldık. Bu başarı ekip ruhunun başarısıdır” dedi.

Bu başarının oluşumunda tüm okullarımızda açılan ve yıl sonuna kadar istikrarlı bir şekilde devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursları'nın (DYK) önemli derece katkısının olduğunu kaydeden Mecit, “Milli Eğitim Bakanlığımıza, bizlere böyle bir imkan sundukları için ekip arkadaşlarım, öğrencilerim ve velilerim adına sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarının oluşumuna katkı sağlayan tüm idarecilerime, öğretmenlerime kurum çalışanlarıma öğrencilerime çok teşekkür ederim. Bundan sonraki aşamalarda başarımızın artarak devam etmesi için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA