Her şey final için! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Her şey final için!


 

Gurup maçlarında gösterdiği performans ile gol yemeden bir üst tura çıkan Mersin temsilcisi Çiftlikköy Adonis, Nevşehir’de finale kalmak için mücadele edecek.

Ali ŞANLI
 

2015-2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçları 6 takımlı Nevşehir ve Sinop Grup Merkezi'nde 21-24 Haziran tarihlerinde, 4'er takımlı Edirne ve Manisa Grup Merkezi'nde ise 22-24 Haziran tarihlerinde oynanacak.

2. Kademe aşamasında 1. Kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan; Mersin Çiftlikköy Adonisspor, Fenerbahçe A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Tekirdağ Sitespor, Kocaeli Birlikspor, İzmirgücüspor, Altınordu, Kuşadası Küçükadaspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Kayserispor, Antalyaspor A.Ş Gaziantepspor, İpekyolu Belediyespor (Van), Gençlerbirliğispor (Ankara), MKE Ankaragücüspor, Trabzonspor, Yeşilırmakspor (Samsun), Çorum Belediyespor ve Düzce 1907 Spor takımları mücadele edecek. Karşılaşmalar sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayacak 4 takım finallere katılmaya hak kazanacak


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA