Dalakderesi’ni karıştıran iddia! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dalakderesi’ni karıştıran iddia!


 

Dalakderesi Mahallesi’nde, Ramazan dolayısıyla belediye tarafından muhtarlığın belirlediği liste kapsamında dağıtılan erzak yardımlarının ihtiyaç sahipleri yerine durumu iyi olan vatandaşlara verildiği iddia edildi! Muhtar Bulat ise, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Yüzleşmeye hazırım”

HEDİYE EROĞLU-SONER AYDIN

 

Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı Dalakderesi Mahallesi’nde, Ramazan dolayısıyla dağıtılan yardımlar tartışma konusu oldu. Toroslar Belediyesi tarafından hazırlanan yardım kutuları muhtarlıkça belirlenen liste kapsamında dağıtılırken bazı vatandaşlar, kutuların ihtiyaç sahipleri yerine durumu iyi olan vatandaşlara verildiğini, hatta bazı evelere birden fazla yardım kutusu verildiğini iddia etti.

 

“HERKESE EŞİT DAVRANIYORUZ”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız CHP’li Mahalle Muhtarı Selman Bulat ise, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Yüzleşmeye hazırım” dedi. “Herkese eşit davranıyor, gelen yardımları ihtiyacı olanlara eşit şekilde dağıtmaya çalışıyoruz” diyen Bulat, “Yanlış anlaşılmasın diye gelen yardımlardan kendi çevreme, aileme bile vermiyorum. Bu tür iddialarda bulunanlar ile yüzleşmeye hazırım” dedi.

 

İDDİALAR ARAŞTIRILACAK

Yardımları dağıtan ancak bu yardımları basınla paylaşmayarak reklam yapmaktan kaçınan Toroslar Belediyesi ise ihtiyaç sahiplerinin, konuya daha hakim olabilecekleri anlayışından ötürü muhtarlarca belirlendiğini ve muhtarların hazırladığı listelere göre yardımların yapıldığını açıkladı. İddialar ile ilgili araştırma yapacaklarını belirten yetkililer, Ramazan yardımlarının sürdüğünü bildirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA