Gol yemeden şampiyon! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gol yemeden şampiyon!


 

Mersin ekibi Çiftlikköy Adonis, U13 Türkiye Şampiyonası’nda gol yemeden şampiyon olarak, üst tura yükseldi.

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U-13 Türkiye Şampiyonası sona erdi. Turnuvada 1. Kademe Nevşehir Grubu’nda; Çiftlikköy Adonis, Atakum Belediyesi, Samsunspor, Anadolu Selçuk Spor, Kılıçaslan Spor, ve Kırşehir Evran Spor takımları mücadele etti. Mersin ekibi Adonis turnuva boyunca gösterdiği üstün performans ile şampiyonanın en gözde ekibi oldu. Finalde Samsunspor ile karşı karşıya gelen Çiftlikköy Adonis, rakibini 2-0 yenere bir üst tura yükseldi.

 

GENÇLERE ŞANS VERİN

Oynadığı hiçbir karşılaşmada rakiplerinden gol yemeyen Adonis’in başarısının süreceğini söyleyen Çiftlikköy Adonisspor Teknik Direktörü Maşallah Ertan, “Mersin’de genç yeteneklerin olduğunu biz sürekli söyledik. Sadece bu çocuklara şans verilmesi gerektiğini belirttik ve şans verildiğinde neler yapabileceklerini de gösterdiler. Umarım bundan sonraki maçlarda da aynı başarıyı gösterir çok istediğimiz şampiyonluğa yükseliriz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA