Zafer annelerin oldu!.. | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zafer annelerin oldu!..


 

Mersin Büyükşehir Hentbol Akademisi’nin kuruluş yıldönümünde anneler ve kızları sahada kapıştı. Maçtan galip ayrılan tabiki anneler oldu.

ALİ ŞANLI

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hentbol Akademisi birinci yaşını kutladı. Akademi yaş gününü ilginç bir etkinlikle kutladı.

Akademinin kuruluşunun birinci yılında ilginç ve çok konuşulacak bir etkinliğe imza attı. Hentbol akademisinde eğitim gören genç sporcular anneleriyle parkeye çıktı. Anne-Kızların yaptığı karşılaşma ilginç görüntülere sahne olurken, maçtan galip gelen tabiki anneler oldu. Maçın hemen ardından akademinin birinci kuruluş yıldönümü nedeniyle pasta kesildi. 

Kutlamaya Mersin Hentbol İl Temsilcisi Mehtap Şimşek ile Eski il temsilcisi Suat Yalaç’ın yanısıra antrenörler, daha önce bu sporu yapmış olan masterler da katıldı. Ayrıca masterlar kutlamanın  ardından bir de gösteri maçı yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA