Şampiyon doktorlar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şampiyon doktorlar!


 

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 23 takımın katıldığı 2015-2016 Kurumlararası Voleybol Turnuvası’nda; ‘Sağlık için Hareket Et’ sloganıyla turnuvaya katılan Mersin Sağlık Müdürlüğü Voleybol Takımı, şampiyon oldu.

ALİ ŞANLI

 

Dörtlü gruplar halinde karşılaşma yapılan turnuvada 10 maç, 33 set oynayan, sadece 3 set veren Sağlık Müdürlüğü Voleybol Takımı, final karşılaşmasında Soda Sanayi Voleybol Takımı ile yapılan müsabakayı 3-1 kazanarak turnuvayı birinci olarak tamamladı.

Takım oyuncuları İl Sağlık Müdür Vekili ve Halka Sağlığı Müdürü Dr. Aytekin Kemik’i makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştı. Müdür Kemik, voleybol takım oyuncuları; Dr. Fatih Dinç, Dr. Nasır Nesanır, Dr. Mehmet Üzülmez, Dr. İzzet Oğuz, Dt. Hasan Erdem, Ertan Şahin,  Şahin Türk ve Ramazan Avcı’yı kutlayarak, başarıların devamını diledi.

Düzenli fiziksel aktivite ve düzenli beslenmenin sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olduğunu vurgulayan Dr. Aytekin Kemik; Dünya Sağlık Örgütü'nün fiziksel aktivite raporuna göre her 3 yetişkinden birinin spor yapmadığını, hareketsizlik yüzünden ise her yıl 3,2 milyon insanın hayatını kaybettiğini anımsattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA