Bozuk gıdaları yedireceklerdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozuk gıdaları yedireceklerdi!


 

Halkın sağlığı ile oynayanlara göz açtırmayan Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Korukent Mahallesi’ndeki bir markette çok sayıda tarihi geçmiş gıda maddesi ele geçirdi.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte özellikle gıda sektöründe hizmet veren esnaflara yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

İlçe genelindeki imalathane ve satış yerlerinde denetimlerini sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine gittikleri Korukent Mahallesi’ndeki bir markette çok sayıda tarihi geçmiş gıda maddesi ele geçirdi. Ürünlere ekipler tarafından el konurken, market sahibine de 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem uygulandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, özellikle Ramazan Ayı’nda gıda sektöründe hizmet veren esnafa yönelik yaptıkları denetimleri daha da sıklaştırdıklarını belirtti. Başkan Tuna, halkın sağlığını tehdit edecek her türlü faaliyetin takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi.

 

“ÜRÜNLERİN SON KULLANMA TARİHLERİNE DİKKAT EDİN”

Vatandaşlardan; ürün alırken özellikle son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri gerektiğini hatırlatan Belediye Başkanı Hamit Tuna, her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde Alo 153 Zabıta Şikayet Hattı’na bildirmelerini istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA