Narenciyeciler İran’da fuara katıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Narenciyeciler İran’da fuara katıldı


 

Narenciye Tanıtım Grubu, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen ve bölgenin en önemli fuarları arasında sayılan İran Food and Hospitality Fuarı’nda (İran Uluslararası Tarım, Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı) stant açarak, Türk narenciyesini tanıttı.

Haber Merkezi

Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin (AKİB) resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Narenciye Tanıtım Grubu, yurt dışı fuarlarına katılarak dikkatleri Türk narenciyesinin üzerine çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 30 Mayıs-2 Haziran 2016 tarihleri arasında İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen 23. İran Uluslararası Tarım, Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'nda, AKİB milli organizatörlüğünde Türkiye genelinden 13 firma stant açtı.

İran'ın en büyük gıda ve tarım fuarı olan ve bu yıl İran Uluslararası Tarım, Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, bölgenin en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen fuara Türkiye’den katılan firmalar, Türkiye'nin ihracatını artıracak şekilde etkili ikili görüşmeler gerçekleştirerek, önemli bağlantılar kurdu.

Türk narenciyesini tüm dünyaya tanıtmak üzere çeşitli ülkelerde tanıtım faaliyetleri gerçekleştiren Narenciye Tanıtım Grubu da 31,5 metrekare stant ile Türkiye Pavilyonu’nda fuara katıldı. Narenciye Tanıtım Grubu standını, fuarın açılış gününde Tahran Ticaret Müşaviri Mehmet Ali Erkan da ziyaret etti. Narenciye Tanıtım Grubu üyeleri, Erkan ile bölgedeki narenciye ihracatı potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA