Toroslar’da, basketbol kursları başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da, basketbol kursları başlıyor


 

Futbol, yüzme, güreş, bocce, Jimnastik, tiyatro ve folklor gibi birbirinden farklı branşları bünyesinde barından Toroslar Belediyesi’nin yaz spor okulları kapsamında açtığı basketbol kursları başlıyor. 7-18 yaş arasındakilerin faydalanabileceği kurslar; hafta içi her gün Mithat Toroğlu Mahallesi’nde bulunan 19 Mayıs Anadolu Lisesi’nin kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek. Basketbol kurslarına katılmak isteyenler başvurularını; kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğraf  ile Cumartesi ve Pazar günleri 12.00 ile 17.00 saatleri arasında 19 Mayıs Anadolu Lisesi spor salonunda yapabilirler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaz spor okullarını düzenlemelerindeki amaçlarının, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yanı sıra sağlıklı ve başarılı bir gelişim göstermelerine katkı sunmak ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Basketbol kursu ile ilgili bilgi almak isteyenler; Toroslar Belediyesi Basketbol Antrenörü Mehmet Alagöz’ün 545 213 65 81 numaralı telefonunu arayarak, iletişim kurabilirler. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA