Endişeli bekleyiş! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Endişeli bekleyiş!


 

Mersin İdman Yurdu olağanüstü kongresi yaklaşırken başkanlık yarışı için kimsenin aday olmaması endişeleri arttırıyor!

ALİ ŞANLI

Süper Lig’e veda ederek PTT 1.Lig’e gerileyen Mersin İdman Yurdu, 13 Haziran’da yapılacak olağan üstü kongreye hazırlanıyor. Kongreye şuana kadar bir aday ve ya adayların çıkmaması spor camiasında endişe yol açtı. 
Devre arası yapılan kongrede Kulübün başına gelen Hüseyin Çalışkan’ın başkanlığı istememesi, eski Başkan Ali Kahramanlı’nın kabuğuna çekilmesi, kenti yönetenler ve bu kentten kazananların da başkanlığı istememesi Mersin İdman Yurdu’nun kaderine terk edilmesine neden oldu. 

BORÇ ÇOK
Öte yandan başkan adayının çıkmamasının başlıca nedeni olarak eski Başkan Ali Kahramanlı döneminde yapılan 100 milyon TL’lik borç öne çıkıyor. Bugün kulübün başına gelecek olan bir başkanın transfer tahtasını açtırmak için en az 13 milyon TL, şampiyonluğa oynanacaksa giden oyuncuların yerine en az 15 oyuncu almak için de 15 milyon TL civarında harcama yapması gerekiyor. Bu da başkan adayı çıkmamasına neden oluyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA