Toroslar Bocce Takımı, şampiyonluğa doymuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar Bocce Takımı, şampiyonluğa doymuyor


 

Toroslar Bocce Takımı,Türkiye Bocce (Volo) Şampiyonasında iki birincilik ve iki üçüncülük elde ederek, madalya koleksiyonlarına yenilerini ekledi.

Başarılı sporcular; 4-7 Mayıs tarihlerinde Antalya-Kemer’de düzenlenen Bocce (petank) Yıldızlar-Gençler-Büyükler Şampiyonası ile 20-22 Mayıs  tarihlerinde Ankara-Kazan'da yapılan ,Türkiye Bocce (Volo) Şampiyonasında iki birincilik ve iki üçüncülük elde ederek, madalya koleksiyonlarına yenilerini ekledi.

Kazandıkları bu başarının sonucunda Milli takım seçmelerine 4 sporcu ile katılmaya hak kazanan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı ziyaret ederek, şampiyonluk kupalarını hediye etti.
Ziyaret sırasında,  spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür eden Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay,  bu desteğin sonucunda katıldıkları her müsabakadan madalya ile döndüklerini vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA