Toroslar’da MHP’ye hizmet tepkisi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da MHP’ye hizmet tepkisi!


 

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’ın, Büyükşehir Belediyesi’nin, partilisi Hamit Tuna’nın başkan olduğu Toroslar bölgesinde yaptığı çalışmalara ilişkin paylaşımlarına yapılan yorumlar gündem konusu oldu!

Hediye Eroğlu

Sosyal medya hesabında; “Büyükşehir Belediyemizin yol yapım programındaki Toroslar İlçesi Ayvagediği Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasını yerinde inceledik. Büyükşehir Belediyemiz Müdür ve personeline çalışmalarında başarılar diledik. Söz verdik, yapıyoruz” paylaşımı yapan İl Başkanı Kılıç’a, çok sayıda Mersinli yorumlar ile yanıt verdi. 
Toroslar Bölgesi ile ilgili merkezden köy ve yayla yollarına kadar pek çok konuda şikayetin dikkat çektiği yorumlarda, “Başkanım Arslanköy-Çatak arası yollar harabe oralara da bir uğrasanız…”, “Oralarda şart tabi ki ama Toroslar merkezde ki bir çok mahallenin sokaklarına girilecek gibi değil. Buraları da unutmayalım” yorumları öne çıkanlar oldu. 

HAMİT TUNA İLE SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR…
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, MHP İl Teşkilatı ile arası iyi değilken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile de aralarında soğuk rüzgarlar estiği biliniyor. Birçok organizasyonda diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte hareket eden Başkan Kocamaz, gerek il başkanını gerekse milletvekilleri ile boy gösterirken, Başkan Tuna’nın yokluğu ise herkesin dikkatini çekiyor. Yurt dışı ziyaretlerini de artıran Başkan Tuna’nın en son 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi milli bir bayramda olmaması da tepki çekmişti.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA