İhtiyacı olana giysi dolabı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İhtiyacı olana giysi dolabı!


 

Toroslar, giysi toplama kutuları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatacak

Mersin’de geri dönüşüm çalışmalarında örnek projelere imza atan Toroslar Belediyesi bu kez de dar gelirli vatandaşların yararlanacağı “Giysi Toplama Kutuları” projesini hayata geçiriyor.

 

Haber Merkezi

Yardım ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi ile birlikte gerçekleştirilecek olan projenin ön protokol sözleşmesi, Huzurevi’nde imzalandı. İmza törenine; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis Üyeleri, Yardım ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem ile projenin ortağı olan firma yetkilileri katıldı. Tuna ve Erdem arasında imzalanan ‘ Geri dönüşüm Hizmetleri Katkı Sözleşmesi Protokolü’ ile Toroslar İlçesine ilk etapta 100 adet giysi toplama kutusu koyulacak.
İmza törenin ardından bir konuşma yapan Yardım ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, Toroslar Belediyesi ile hayata geçirecekleri projenin bir paydaşı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, sosyal  projelere önem veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti.

FAZLA EŞYANIZI GETİRİN
Daha sonra söz alan Başkan Hamit Tuna da, 12 yıllık görev süreleri içerisinde geri dönüşüm konusunda bir çok projeyi hayata geçirdiklerini kaydederek, kullanılmış giysi, ayakkabı ve tekstil eşyalarının Giysi Toplama Kutuları aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara kazandırılmasını amaçladıklarını söyledi. Türk milletinde var olan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu da ön plana çıkartacak olan projenin Ramazan Ayı öncesinde başlatılmış olmasının ayrıca önemine değinen Tuna, tüm vatandaşlardan kullanmadıkları fazla eşyaları bu kutulara koyarak değerlendirilmesini istedi.

TEMİZLENEREK, AYRIŞTIRILIYOR
Duyarlı vatandaşların bağışladığı kıyafetlerin ayrıştırılıp, temizlenerek kullanılabilir hale getirildikten sonra ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacağını belirten Başkan Tuna: “Yardım ve İyilik Vakfı Mersin Huzurevi ile hayata geçirdiğimiz bu proje ile vatandaşlarımız evde kullanmadıkları giysi, ayakkabı, battaniye, oyuncak, nevresim gibi tekstil malzemelerini ilçemiz genelinde yerleştireceğimiz giysi toplama kutularına bırakabilecekler. Biz de belediye olarak bu malzemeleri ayrıştırarak, yapılacak temizliğin ardından ihtiyaç sahibi insanlarımıza vereceğiz. Amacımız, insanlarımızın mutlu olmasına vesile olmaktır. Bu yönde herkesin hassasiyet göstermesini ve destek vermesini bekliyoruz. Projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Tuna, Necmi Erdem ve firma yetkileri ile birlikte Huzurevi’nin giriş kapısına yerleştirilen “Giysi Toplama Kutuları”nı inceledi. Kendisi de kullanmadığı fazla eşyalarını kutulara koyan Başkan Hamit Tuna, projeye destek veren vatandaşlara da teşekkür etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA