“Terörle yaşamak istemiyoruz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Terörle yaşamak istemiyoruz”


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanlığı tarafından ’Şehitlere Saygı Yürüyüşü’ düzenlendi. Yürüyüşte terör lanetlenirken, şehitler anıldı.

CHP İl Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüş, Forum Mersin Alışveriş Merkezi önünden başladı. Buradan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Barış Meydanı'na kadar yürüyen kalabalık, yürüyüş

boyunca terör olaylarını lanetledi. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyen gruba çevredeki vatandaşlar da destek verdi. Kalabalığın az olmasına rağmen polis ekipleri yürüyüş boyunca herhangi bir olumsuzluğa karşı yoğun güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katılarak destek verdi. Barış Meydanı'nda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Burada açıklamalarda bulunan CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, iki nedenle bu yürüyüşü düzenlediklerini belirterek, "Birincisi unutturulmaya çalışılan şehitlerimiz. Her gün sıradan bir olaymış gibi 5 veya 6 gibi sayı ile ifade edilen, gazetelerin 2. veya 3. sayfasında yer alan, haber arasında haber niteliği kazanan bu olayı kınamak adına ve şehitlerimizi unutturmamak adına bu eylemi gerçekleştirdik. Bunun dışında biz diyoruz ki terörle yaşamaya alışmayacağız. Terörle yaşamak istemiyoruz. Terörü lanetliyoruz. O yüzden buradayız. Bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bağımsızlığı için bugüne kadar kaybettiğimiz bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Buraya da katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA