Minik boksörler şampiyonluk peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Minik boksörler şampiyonluk peşinde


 

Türkiye Boks Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ’Mustafa Kemal Nacaroğlu Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’ Mersin’in Erdemli İlçesinde devam ediyor.

ALİ ŞANLI

Organizasyonda çeyrek final mücadeleleri gerçekleştirilirken, minik yumrukların yarı final ve final için kıran kırana mücadelesi büyük beğeni topluyor. Boks severlerin büyük ilgisi eşliğinde gerçekleştirilen ve 50 ilden 521 sporcunun boy gösterdiği bu önemli organizasyon, boks camiasına uzun yıllar çok büyük hizmetlerde bulunan merhum boksör Kemal Nacaroğlu adına düzenleniyor.

Toplam 19 sıklette gerçekleştirilen şampiyonada çeyrek final müsabakaları kapsamında bugün final maçları yapılacak.  13-14 yaş gurubundaki sporcuların mücadele ettiği organizasyonda dereceye giren sporcular milli takıma alınacak ve Temmuz ayında Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenecek Üst Minikler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA