Yaşama 12 gün tutunabildi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yaşama 12 gün tutunabildi!


 

Mersin’de uyuşturucu satma meselesi yüzünden tartıştığı kocası tarafından benzin dökülüp yakılarak ağır yaralanan, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybeden kadın, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde 22 Mayıs 2016 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi Emine A. (25), 7 yıllık eşi Halil İbrahim A.'nın arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu satışı yaptığını öğrenince tartıştı. Genç kadın eşine “Seni babama söyleyeceğim. Bu işi yapma” diyerek uyardı. Bunun üzerine Halil İbrahim A., “Eğer söylersen babanı ve seni öldürürüm” diyerek eşini tehdit etti. Emine A. da bu durumu sadece kız kardeşiyle paylaştı.

 

İMDADINA KOMŞULARI YETİŞTİ

Geçtiğimiz pazar günü ikinci kattaki komşusu evin damına çıkmak istedi. Ancak damda kenevir bitkisi ekili olduğu için koca eşine kızarak, "Buraya bizden başka kimse çıkamaz" diye bağırdı. Emine A. ise "Yine burada pis işlerini yapıyorsun, bunu yapma" diyerek eşiyle tartıştı. Çıkan kavgada Halil İbrahim A. evden ayrılarak akaryakıt istasyonuna gidip pet şişeyle benzin aldı. Evine gelen koca, evin her tarafına ve eşinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Genç kadın banyoya kaçarak kurtulmak istedi ancak öfkeli koca eşini banyodan çıkartıp çakmağı çakarak eşini ve evi ateşe verdi. Koca daha sonra evdeki 2 yaşındaki çocuğunu kardeşine aldırıp evden kaçtı. Alevler içinde kalan kadının bağırma seslerine alt kattaki yakınları ve komşuları yetişti. Su dökülerek söndürülen Emine A. hastaneye kaldırıldı. Bu arada elleri yanan koca da polis tarafından yakalanarak hastaneye götürüldü.

 

3 ÇOCUK ÖKSÜZ KALDI!

Mersin’deki hastanede tedavi altına alınan karı-koca daha sonra Adana'ya sevk edildi. Genç kadın, özel bir hastaneye koca ise devlet hastanesine getirildi. Özel hastanede 12 gündür tedavi gören genç kadın, dün yaşam mücadelesini kaybederek, hayatını kaybetti. Annenin ölümüyle 3 çocuk ise öksüz kaldı.

Dün kara yoluyla Adana'dan Mersin'e getirilen genç kadın için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Muğdat Camii'nde kılınan cenaze namazında, baba Abdulkadir Avcıer kızının tabutunun başından bir an bile ayrılmadı. Anne Müzeyyen Avcıer ile yakınları da ağıtlar yakarak, ağladı. Kılınan cenaze namazının ardından genç kadın, Güneykent Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA