Yenişehir Aşevi Ramazan’a hazır | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Aşevi Ramazan’a hazır


 

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarına iftar sofrası kuruyor. Kurulduğu günden bu yana Cumartesi, Pazar ve genel tatil günleri hariç her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek yardımı yapan aşevi, Ramazan ayı süresince de her gün Pirireis Mahallesi , Belediye Aşevi yanındaki basketbol sahasında kurulan iftar çadırında sıcak yemek vermeye devam edecek.

Yaklaşık 1200 kişinin yararlanacağı İftar Sofrası Ramazan ayının ilk günü olan 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve tüm Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Ramazan ayının yardımlaşma, kardeşlik ve hayır ayı olduğunu vurgulayan Başkan Genç; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yararlanabildiği Mersin’deki tek aşevi Yenişehir Belediyesi Aşevi, on sekiz yıldır kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Belediyemiz Aşevinde tüm yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için hazırladığımız yemekleri, bilindiği gibi her yıl Ramazan ayı süresince de iftar yemeği olarak dağıtıyoruz. Kurduğumuz iftar sofrası ile tüm vatandaşlarımızın bir arada olmalarını sağlıyoruz. Bu yıl Suriyeli sığınmacılarında aşevininden faydalanacağını düşünerek hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Amacımız tüm yıl olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza elimizden geldiğince katkıda bulunmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirebilmektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA