Hırsızlara karşı duvar önlemi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hırsızlara karşı duvar önlemi!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi sınırlarında yer alan Hal Kompleksi’ne çevre ihata duvarı ve güvenlik kulübesi yapacak.

SERKAN TULTAK

 

Zaman zaman hırsızlık olaylarının yaşandığı Hal Kompleksi’nde, güvenlik önlemlerini arttırmak isteyen belediye yetkilileri, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Hal Yöneticiliği Kompleksine Çevre İhata Duvarı ve Güvenlik Kulübesi Yapım İşi” dolayısıyla ihaleye çıktı.

Edinilen bilgiye göre, açık ihale usulü ile ihale edilecek iş kapsamında, 60 günde işin bitirilmesi istenirken, ihaleye girmek isteyen firmalara, son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin yüzde 80 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler...

Öte yandan istekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilmesi gibi şartlar öne sürüldü.

“Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir” denilirken, ihalenin, Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı İhaleli İşler Şube Müdürlüğünde 15.06.2016 günü saat 10.00 da yapılacağı kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA