Yeni MİY’de gelen-giden bilmecesi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni MİY’de gelen-giden bilmecesi!


 

Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi takımdan gidecekler ve yeni gelecekler için kolları sıvadı. Yaklaşık 7- 8 oyuncunun sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle takımda yoğun bir giden ve yeni gelen trafiği yaşanması bekleniyor.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 1 Lig’e çıkma yolunda Play Off kapısından dönen Yeni Mersin İdman Yurdu, yeni sezonda oluşturulacak kadro için harekete geçti. Kırmızı Lacivertli yönetim, yeni dönem için toplandı. Sözleşmeleri sona eren futbolcuların masaya yatırıldığı toplantıda anlaşmalar gözden geçirilmesi kararlaştırıldı. 

Kulüp Başkanı Metin Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit ve bazı yöneticilerin katıldığı toplantıda takımdan ayrılması beklenen sporculara yoğunlaştı. Yaklaşık 7- 8 oyuncunun sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle takımda yoğun bir giden ve yeni gelen trafiği yaşanması bekleniyor.

 

KİMLER GİDECEK?

Sözleşmesi biten kiralık oyuncular; santrafor Onur Arı, kaleci İbrahim demir ve Buğra Boyar, sağ bek Ahmet Kaan Malatyalı ve orta saha oyuncusu Baran Sarka ile Yeni Mersin İdman Yurdu oyuncuları; orta saha oyuncusu Christopher Gürkan, Ferhan Evren, Erdem Onur Beytaş, Buğra Çolak, stoper Sezer Yıldırım ile yolların ayrılması bekleniyor.

 

KİMLER KALACAK?

Öte yandan yeni dönemde kaleci Sertaç ve sol bek Aslan Gök, stoper Burak Bilgin ve orta saha oyuncusu Ömer Önder ve santrafor Fuat Bavuk’un takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA