Erdemli’den turizme spor katkısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’den turizme spor katkısı


 

Adeta bir sporcu yetiştirme fabrikası olan Erdemli Spor Kulübü’ne ilgi her geçen yıl artıyor. Önceki yıllarda yaz okulu olarak hizmet veren ancak bugün her dönem açtığı kurslarla turistik amaçlı ilçeye gelen misafirlere de kapılarını açarak turizme katkı sunan kulüp, başarıları ile adından söz ettiriyor.

HÜSEYİN YILDIZ

 

Mersin’in turistik Erdemli ilçesinde hizmet veren Erdemli Spor Kulübü, artan sportif hizmetleri ile turizme de katkı sunuyor.

Profesyonel futbol takımı Mersin Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve diğer pek çok branşta da önemli başarılara imza atan yaklaşık 40 yıllık kulüp, geçmişte sadece yaz okulu olarak hizmet verirken günümüzde her dönem açtığı kurslarla ilgi odağı oluyor.

 

40 YILLIK KULÜP…

Erdemli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül, bugüne kadar kulübe emek veren herkese teşekkür ederek, bugünlere gelmelerinde katkıları olanların ilçenin, ilin gelişimine, sağlıklı nesiller yetiştirmeye de fayda sağladığını söyledi.

Kendilerinin de bu amaç doğrultusunda Türk sporuna sporcu yetiştirerek katkı sunmanın yanında, sağlıklı, kötü alışkanlıklardan uzak nesillerin yetişmesi için mesai harcadıklarını dile getiren Morgül, en büyük başarının spora kazandırılmış gençler olduğuna inandıklarını söyledi.

“BU YAZ 500 ÇOCUK BEKLİYORUZ”

Halen 7 yaş üzeri tüm çocuklara profesyonel antrenörler tarafından futbol başta olmak üzere oryantiring, taekwando, güreş, wushu, muay thai ve voleybol branşlarında kurslar verdiklerini belirten Başkan Morgül, bu yıl yaz döneminde kurslara 500 çocuğun katılmasını beklediklerini açıkladı.

Sporcuların antrenmanlarına kesintisiz olarak devam edebilmesinin önemine değinen Morgül, bu kapsamda il dışından turizm amacıyla uzun süreli gelen çocuk ve gençlerin bu kurslara katılım sağlayarak sürdürülebilir bir tempo yakalama imkanı bulduğunun da altını çizdi. “Yaz aylarında diğer illerden gelen çocuklar tesislerimizde kesintisiz spora devam edebiliyor” diyen Mehmet Morgül, bu sayede turizme de katkı sağladıklarını ifade etti.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA