Mersin Esnafı dijital ortama taşınıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Esnafı dijital ortama taşınıyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, kuruma dijital arşiv kazandırılması, verilerin daha hızlı ve doğru şekilde işlenir hale getirilmesi, verilerde siber güvenliğin sağlanması amacı doğrultusunda, kurumsal firmalara teknolojik çözümler sunan EDS Bilişim ve Simer Siber Güvenlik ve Seraş Yazılım yetkilileri ile bir araya geldi.

Birlik hizmet binasında, Birlik Başkanvekili Nihat Dağdelen, Mersin Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Mersin Kuyumcular Odası Başkanı İsa Varlıklı, Mersin Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün’ünde hazır bulunduğu görüşmede, Birlikçe yapılan tüm çalışmaların dijital ortama taşınarak dijital arşiv oluşturulması, verilerin daha hızlı, daha doğru ve güvenli bir şekilde korunması amacı doğrultusunda kurumsal firmalara teknolojik çözümler sunan EDS Bilişim yetkilisi Erdinç Sırkıntı ve Simer Siber Güvenlik yetkilisi Emrah Güçlü ile anlaşma sağlandı.

Başkan Sarı, söz konusu anlaşma doğrultusunda Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) yazılımı, dijital arşiv ve siber güvenlik kazandırılacağının altını çizerek, “Esnafımızdan aldığımız güç ile Birliğimizi ve esnafımızı modern çağın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda donatmaya, her türlü materyali dijital ortama taşımaya yönelik çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA