Türkiye’nin en büyük bayrağı bakıma alındı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Türkiye’nin en büyük bayrağı bakıma alındı


 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin’de kentin sembolü haline gelen 4 bin 532 metrekare büyüklüğündeki Türkiye’nin en büyük bayrağının bakımı için ekiplerine talimat verdi.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Toroslar ilçesi sınırları içerisindeki Çopurlu Mahallesi, Kocasay Mevkiinde doğal zemin üzerinde bulunan bayrağın çevresinde incelemelerde bulunan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kalıcı olması açısından çaba sarf edilmediği için ihtişamlı görüntüsünü kaybeden bayrağı bakımdan geçirerek, yenileyeceklerini söyledi.

Başkan Yıldız; “Vatanını seven insanın, vatanını koruması, her bir metrekaresine sahip çıkması ve işini düzgün yapması lazım. Belediyemizin uhdesinde olan birçok yer gibi burası da bakımsız kalmış. Şehrin simgesi haline gelmiş bu alanı temizleyeceğiz ve gerekli bakım çalışmalarını yapacağız” dedi.

 

“SİYASETTE HAMASET ZAMANI GEÇTİ, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

“Toplumun ortak değerleri üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar var. Ve ne yazık ki bu kişilerin kendi yarattıkları bir simgeye gösterdikleri değer ortada” diyen Başkan Yıldız; “İş bu noktaya geldiğinde hiç kimsenin, elini taşın altına koymaya niyeti de yok. Böyle bir milliyetçilik ve vatanseverlik olmaz.  Siyasette hamaset zamanı geçti, şimdi hizmet zamanı. Toroslar’da siyaset yapanların, bu hamasetten vazgeçmiş olması lazım. Bu hizmetler insanlar tarafından görülüyor. Burada bir sistemsizlik oluşmuş. Bayrak bakımsız kalmış. Bayrağı bakımdan geçireceğiz. Kalıcı ve güzel olması için gerekli çalışmaları yapacağız. Toroslar’da artık her işin bir sistemi olacak. Makine ikmalin, temizliğin, imarın bir sistemi olacak. Vatandaş ne yapıldığını görecek. Kendi çöpünün hangi saatte alındığını, asfaltının ne zaman döküldüğünü bilecek. Stratejik planımızı da bu şekilde gerçekleştireceğiz.  Bu bayrağı korumak da parktaki bankı korumak da bizim için aynı şey. İnsanlarımız, gerçek yurtseverliğin hizmet vermek olduğunu fark etmeye başladılar. Belediyemizde bu sistemi hayata geçirirsek, kimsenin kimseye bir şey yaptırmak için birilerini araya koymasına gerek kalmayacak. Vatandaşımız rahatça hizmet alacak” diye konuştu.

Başkan Yıldız, havadan, karadan ve denizden rahatlıkla görülebilen bayrağın bakım çalışmalarına en kısa zamanda başlayacaklarını söyledi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA