Hedef 3.Lig | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hedef 3.Lig


 

2015-2016 Mersin Süper Amatör Küme Şampiyonu Medcem Silifke Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkarak 3. Lig yolunda büyük adım attı.

ALİ ŞANLI

BAL Ligi’nde hedefi şampiyonluk olarak belirleyen Silifke ekibi; iç ve dış transferde atağa kalktı. İlk olarak iç transferde zorlu bir sezonun ardından takımı şampiyon yapan teknik heyet ile yola devam etme kararı aldı. Bölgesel Amatör Lig’de, Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Teknik Direktör İnan Uçal, Yardımcı Antrenörü Ahmet Yalçıntaş yeni sezonda da takımın başında çıkacaklar.

İç transferde anlaşma sağlanan futbolcular ise Kayhan Gezer, Burak Bilgen, Suat Beliktaş, Can Direybetoğulları, İbrahim Erdem, Yusuf Eser, Anıl Güler, Tugay Şahin ve Veysel Okur ile anlaştı. Silifke Belediyespor emektar kaptanı bir dönem Mersin İdman Yurdu’nda da oynamış olan Tufan Esin ve Mehmet Şıralı ile bir sezon daha anlaştı.

 

TRANSFER ATAĞI SÜRÜYOR

İç transferde kadroda tutmak istedikleri oyuncular ile büyük ölçüde anlaşan Silifke temsilcisi, dış transferde de boş durmadı. Dış transferde ilk olarak Kuvayi Milliyespor’dan kaleci Mustafa Açar ile anlaştı. Acar daha önce 8 yıl Kuvayi Miliyespor, 2 yıl Gölbaşıspor, 2 yıl Meskispor takımlarında forma giymişti.

Anlaşma sağlanan bir diğer oyuncu geçen sezon Guruplarda Şampiyon olan Sarayönü Belediyespor’dan Orta saha mevkiinde oynayan Mertcan Özsoy oldu. Futbolcu daha önce Kuvayi Milliyespor, Mersin İdman Yurdu, Beylerbeyispor, Toroslar Belediyespor, Akdeniz Belediyespor, Anamur Belediyespor, Sarayönü Belediyespor takımlarında forma giydi.

Dış transferde alınan 3’üncü oyuncu ise bu sezon BAL Ligine veda eden Erdemli Belediyespor’dan, stoper mevkiinde oynayan Ahmet Bağış oldu. Futbolcu daha önce Meskispor,Mezitlispor, Mersin İdman Yurdu, Adıyamanspor, Gümüşhanespor, Ceyhan Belediyespor Futbol Kulübü, Zonguldak Kömürspor, Gebzespor, Osmaniye Futbol Kulübü, Erdemli Belediyespor takımlarında oynadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA