Futbol Sokak Kupası tamamlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Futbol Sokak Kupası tamamlandı


 

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği “1. Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası” sona erdi.

19-24 Mayıs tarihleri arasında 15 erkek, 2 kadın toplam 17 takımın katılımıyla Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesislerinde düzenlenen “1. Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası” sonunda kadınlarda Galatasaray A birinci, Galatasaray B ikinci olurken, erkeklerde ise Mersin Demirspor birinci, Yenişehir idmanYurdu ise ikinci olma başarısı göstererek Mersin'in ev sahipliğinde düzenlenecek olan Akdeniz Bölge Finaline katılma hakkı elde etti.

1. Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüllerini Mersin ASKF başkanı Mithat Ertaş, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, TOHM-SEM Şube Müdürü Ufuk Akbaş ve Spor Faaliyetleri birimi Şefi Yeşim Karatağ tarafından verildi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA