Mersin TFF’den yanıt bekliyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin TFF’den yanıt bekliyor!


 

Yeni Mersin İdman Yurdu ile 1461 Trabzon FK arasında oynanan play-off maçında yaşanan kural ihlallerine tepkiler sürürken TFF’nin kararı merakla bekleniyor!

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi, 1461 Trabzon FK maçındaki hakem hatalarıyla ilgili TFF’ye başvuru yaptı. Bazı kararların hatalı olduğunu savunan kırmızı-lacivertli yöneticiler, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde (MGC) düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Yeni MİY yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) maçın tekrarlanmasını istedi. 

Sonrasında konuya Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen de dahil olarak, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Maçı bizzat gidip, izlediğini belirten Ekmen, “Maalesef o gün açıkça ve aleni şekilde yaşanan bir futbol katliamına tanıklık ettim. Aslında Çarşamba’nın gelişi Perşembe’den belliydi. Çünkü aynı hakem daha önce de kulübümüz karşısında açık bir tutum almıştı. Kulübümüz bunu bildiği için hakemle ilgili tedirginliklerini açıklanmıştı. Buna karşı hakemin daha dikkatli olmasını bekliyorduk ama gelin görün ki inanılmaz bir pervasızlıkla karşı karşıya kaldık. Hakem maçta elinde resmen kartlarıyla dolaşıyordu. Mersinli oyuncular bir şey yaptığında hemen kartını çıkartıp, gösterdi. Yeni Mersin İdmanyurdu sadece şampiyonluk dışında bırakılmadı, bir şehrin hayalleri yıkıldı.  Mersin’in hakkını bu kadar kolay yiyemezsiniz” dedi.

Mersin kamuoyu, maçın üzerinden geçen bir haftayı aşkın süredir TFF’den yanıt bekliyor.

 

ANTRENMANLARA DEVAM EDİYOR

Tüm Mersinliler TFF’den gelecek haberi beklerken, Yeni Mersin İdmanyurdu’nun oyuncuları da antrenmanlarına devam ediyor. Antrenörler eşliğinde TFF’den gelebilecek olumlu bir neticeye karşı hazır bulunmak için günde tek antrenman yapan Mersin ekibi, sonuç açıklanana kadar antrenmanlarını sürdürecek.

 

MERSİN İDMAN YURDU’NA CEZA YAĞDI

Öte yandan TFF 2. Lig Beyaz Grup play-off maçında 7 oyuncusu sarı, 1 oyuncusu da kırmızı kart gören Yeni Mersin İdman Yurdu’na Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nca (PFDK) verilen cezalar belli oldu. Yeni MİY’e takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 9 bin 600 TL, oyuncu Burak Bilgen’e ise 1 müsabakadan men ve 3 bin TL para cezası verildi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA