Akdeniz zabıtası zincir marketleri denetledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz zabıtası zincir marketleri denetledi


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketlerde fiyat etiket denetimi yaptı, ürünlerin son kullanma tarihini kontrol etti. Denetimlerde son kullanma tarihi geçen gıdalar ile etiket-kasa fiyatı uyuşmayan ürünlerin satışa sunulduğu marketlere, ilgili yasalar gereği cezai işlem uygulandı.

Halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için 7/24 görevinin başında olan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında bulunan zincir alışveriş merkezlerine yönelik kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürü Sabri Aytonğ’un da katıldığı kapsamlı denetimlerde; son tüketim tarihi geçmiş bazı gıda ürünleri tespit edildi. Denetlenen marketlerde ayrıca raf fiyatı ile kasa fiyatı uyuşmayan bazı ürünler de belirlendi. Bunun üzerine zabıta ekipleri, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri müsadere ederek ilgili AVM’ler hakkında tutanak tutup cezai müeyyide uyguladı.

Kaldırım işgalleri de önleniyor

Akdeniz zabıta ekipleri, gün içerisinde ayrıca kaldırım işgaline yol açarak vatandaşların geçişini zorlaştıran esnafı da denetleyip uyardı. Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde ve civarında faaliyet gösteren fidan satıcılarını ve birçok işyerini denetleyen zabıta ekipleri, kaldırımlara yerleştirilen saksı, sandık ve benzeri ürünleri kaldırttı, işletme sahiplerini uyardı. Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün; halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için denetim ve kontrolleri aralıksız devam edecek.

 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA