Durmuş’dan Bozyazı ziyareti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Durmuş’dan Bozyazı ziyareti


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bozyazı'da eğitim ve öğretimle ilgili gelişmeleri görüşmek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla ilçeye gitti.

Fazilet Durmuş, Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'nu makamında ziyaret ederek eğitim ve öğretimle ilgili iş birliklerinin artırılması konusunda görüş alışverişinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret eden Durmuş, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Atölyeleri gezdi, yerinde incelemelerde bulundu. Usta öğretici, öğretmen ve kursiyerlerle sohbet etti.

Ardından 15 Temmuz Millî İrade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçen Durmuş, okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve öğretmenlerle sohbet ederek, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinledi.

Durmuş ayrıca, "Kahve Bahane Projesi" kapsamında Bozyazı'da gerçekleştirilen programda öğretmenler tarafından hazırlanan "Karışık Aile" tiyatro oyununu izledi. Oyunun ardından velilere çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmeleri ve teknoloji bağımlılığından uzak durmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Bozyazı’da ziyaretlerine öğrenci ziyaretleri ile devam eden Durmuş, Bozyazı Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Esila Bulut'un evine konuk oldu ve ev ziyaretlerinin öğrencileri motive ettiğini ve başarıyı arttırdığını söyledi.

Öğrenci ziyaretinin ardından Bozyazı Çopurlu İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olan Selime Oktan'ın evine de konuk olan Durmuş, öğretmenlerin evlerine misafir olmanın onları daha çok motive ettiğini belirtti. Öğretmen ziyaretlerinin öğretmenlere verilen değeri pekiştirdiğini ifade etti.

Bozyazı ziyaretleri kapsamında eğitim ve öğretimle ilgili çeşitli temaslarda bulunan Fazilet Durmuş’a, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut, İlçe Millî Eğitim Müdürü Aziz Gedik eşlik etti.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA