Bahçeler ve umut sokak yenilendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bahçeler ve umut sokak yenilendi


 

Akdeniz Belediyesi; Homurlu Anadolu Mahallesi’nde bulunan Bahçeler ve Umut sokak üzerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteği ve ağır iş makineleri yardımıyla sathi kaplama çalışması başlattı. Hizmet sayesinde mahalle sakini vatandaşların 3 aydır yaşadığı sıkıntı ortadan kalktı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle ilçeye bağlı Yenitaşkent (Homurlu) Anadolu Mahallesi’nde, Bahçeler ve Umut sokaklar üzerinde soğuk asfalt kaplama çalışması başlattı. Yol üzerinde ilk olarak düzenleme ve yumuşak zemin reglaj çalışması, ardından plentmiks temel malzemesi serimi, sonrasında sathi kaplama serimi ve sıkıştırma işlemi yapan ekipler, bölgede uzunluğu bin 400 metre, toplam alanı da 11 bin 200 metrekare olan bölgeye yaklaşık 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

 

SARIYILDIZ; “VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYETİ ORTADAN KALKACAK”

Ekiplerin çalışmasını yerinde inceleyen Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, ilçenin yol ve asfalt eksiğini çözüme kavuşturmak için harekete geçtiklerinin altını çizdi. Sarıyıldız; “Seçimden önce başlayıp o günden bu yana da vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan yolun, yenileme çalışması için arkadaşlarımızla alandayız. Homurlu’ya inen bu bölgede; uzunluğu bin 400 metre, toplam alanı İSE 11 bin 200 metrekare olan yolda sathi kaplama çalışması yapılacak. Ekiplerimiz, konuyla ilgili teknik çalışmayı tamamladı, detaylı, hummalı bir hizmet gerçekleşecek. Sonuçta burada yaşayan vatandaşlarımız rahatlayacak, aylardır süren mağduriyetleri ortadan kalkacak” dedi.

 

“HALKIMIZA VERDİĞİMİZ HİZMET SÖZÜNÜ EKSİKSİZ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Eş Başkan Sarıyıldız; hizmetin, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yürütüleceği bilgisini de vererek sözlerini şöyle sürdürdü; “Önümüzdeki süreçte de ihtiyaç duyan her mahallemizde bu hizmetimiz olacak. Akdeniz’in tüm mahallelerinde uzun zamandır süren sorunlar başta olmak üzere, kentin kendini yeniden onaracağı, yapılandıracağı bir süreci başlatacağımızı vurgulamıştık. Bu yol, yerel seçimden 1 ay önce yapılması planlanmış fakat çeşitli sebeplerle tamamlanmamış bir alan. Bugün belediyemiz ekipleri, yarım kalmış bu işi bitirmek üzere Büyükşehir ekipleri ile ortaklaşa hizmete başladı. Akdeniz sakinleri adına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca halkımıza verdiğimiz hizmet sözünü eksiksiz yerine getireceğiz.”


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA