Ekmen, yıllık milletvekili faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ekmen, yıllık milletvekili faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı


 

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, milletvekili olarak yemin ettiği 2 Haziran 2023’ten 20 Mayıs 2024’e kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri kamuoyuyla paylaştı. Faaliyet raporuna göre Ekmen, toplamda 332 faaliyet ve Yurtiçinde 149 günlük siyasi çalışma gerçekleştirdi.

 

EKMEN, MECLİSTEKİ TÜM ARAÇLARI ETKİN OLARAK KULLANDI

Milletvekili Ekmen; 24 “Yazılı Soru Önergesi, 35 “Genel Kurul Konuşması”, 18 “Komisyon Konuşması” ve 11 “Basın Toplantısı” ile TBMM’de toplamda 88 faaliyete imza atarak Mersin’in sorunlarını ve ulusal meseleleri gündeme taşıdı.

Ekmen, bu süreçte ulusal medyada 29 kez canlı yayına katılarak gündemine aldığı sorunları tüm Türkiye’ye duyurmaya çalıştı. Ayrıca gerçekleştirmiş olduğu bu faaliyetlerle ilgili olarak yayınladığı 162 farklı haber bülteni ile yerel ve ulusal yazılı medyada yüzlerce kez yer aldı.

 

EKMEN’İN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KARNESİ

Mersin Milletvekili olan Mehmet Emin Ekmen, Genel merkez çalışmaları kapsamında, 24 kez Genel Merkez Başkanlık Kurulu, 21 kez Genel Merkez Yönetim Kurulu, 4 kez İl Başkanları Toplantısı, 4 kez de Aday Tanıtım Toplantısına katılarak her biri ortalama tam gün mesai alan 53 faaliyette bulunmuş oldu.

 

YILIN 75 GÜNÜNÜ MERSİN’DE GEÇİREN EKMEN’DEN YOĞUN YURTİÇİ SEYAHAT TRAFİĞİ

Milletvekili Ekmen, temsilcisi olduğu Mersin’e defalarca kez uçarak burada 75 gün esnaf, halk ve sanayici ile iç içe geçirdi. Ekmen, Mersin dışında başta sorumlu olduğu 6 il olmak üzere 15 farklı ili defalarca kez ziyaret ederek çalışmalarda bulundu ve buralarda 66 gün geçirdi. Aynı zamanda yurt dışı çalışmalarda da bulunan Ekmen, çeşitli zamanlarda yurtdışında toplantılara katılarak 8 gün geçirdi.  Böylece Ekmen genel merkez ve TBMM çalışmaları dışında 365 günün 149’unu Ankara dışında çalışarak geçirdi.

 

EKMEN, BİRÇOK SORUNA EĞİLEREK KAMUOYUNUN NABZINI TUTTU

Milletvekili Ekmen, vekili olduğu Mersin’in her türlü sorununa eğildiği gibi Türkiye kamuoyunu meşgul eden birçok konuya ve soruna temas etmeye çalıştı.

Ekmen’in çalışmalarından basına yansıyan başlıklardan örnekler: “Fakirin lahmacunuyla oynamayın. Davetiyeli ihalelere son vererek tasarruf etmeyi düşünüyor musunuz? Çukurova Bölgesel Havalimanı bu 29 Ekim’e de yetişemiyor.”


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA