Başkan Yıldız, TBB Meclis Üyesi seçimlerine katıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yıldız, TBB Meclis Üyesi seçimlerine katıldı


 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın doğal üye olduğu TBB’de, Mersin’i CHP grubunun teklif ettiği liste temsil edecek.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yeni dönemde Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) Mersin’i temsil edecek Meclis Üyelerinin belirlendiği seçime katıldı. İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri’nin oy kullandığı seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grubunun teklif listesinde yer alan üyeler kazandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Uyan’ın başkanlık ettiği oturumda, ilçe nüfusları en fazla olan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da katip üye oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen toplantıda; 13 ilçe için 7 sandık kuruldu. CHP ve MHP ile AK Parti’den oluşan Cumhur İttifakı’nın oluşturduğu 2 blok liste divan başkanlığına yazılı teklif edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanları, il belediye başkanları ve nüfusu 100 bin ve daha fazla olan ilçe belediye başkanlarının Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi’nin doğal üyesi olduğu TBB üye seçimleri sonrası 13 asil ve 7 yedek üye belirlenirken, CHP grubunun teklif ettiği listede yer alan üyeler seçimi kazandı.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi’nin doğal üyesi olan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yapılan seçimin Mersin için hayırlı olmasını dileyerek, TBB’de kenti en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA