Köy takımı tarih yazdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Köy takımı tarih yazdı


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nin sona ermesinin ardından oynanan play-out maçıyla sezon tamamlandı. Homurlu 1951 Spor, Mersin 33 FK’yı 1-0 yenerek, bu yılda Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele etmeye hak kazandı. Küçük bir bütçeyle büyük bir başarı elde eden Homurlu, her kesimin taktirini topladı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 sezonu Süper Amatör Ligi'nin sona ermesinin ardından gözler play-out maçına çevrilmişti. Şampiyon Mezitli 33 Spor'un ardından ikinci sırada ligi tamamlayan Mersin 33 FK, play - out maçında Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) gelen Homurlu 1951 Spor ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta sonu Mersin Stadyumunda oynanan maçı Homurlu, Osman Göçmüş’ün tek golüyle 1-0 yenerek, BAL’da kaldı.

 

ÇIKTIĞI GİBİ DÜŞER YORUMLARI YAPILDI

BAL’da 26 maça çıkan Homurlu, bu maçlarda 11 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyet alarak 40 puan topladı. Bu maçlarda 33 gol atan Homurlu, kalesinde 27 gol gördü. ‘Asansör takım olur’, ‘çıktıkları gibi düşerler’ gibi yorumlar yapılan Homurlu 1951 Spor, milyon liralık belediye takımlarına kök söktürdü. Çok büyük bütçeyle kurulan Erdemli Belediyespor ligden düşerken, yine ciddi paralar harcanarak kurulan Anamur Belediyespor ile aynı puanı topladı. Köy takımı gibi yapılanması olan Homurlu, 2 yıldır gösterdiği performansla herkesin takdirini topluyor.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA