Etem Çalışkan, Başkan Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Etem Çalışkan, Başkan Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti


 

Haber Merkezi

 

Ünlü hattat ve ressam Etem Çalışkan, Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret ederek, çizdiği Atatürk portresini ve kitabını hediye etti.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını stilize eden Mersinli usta sanatçı Etem Çalışkan ile bir araya geldi. Ziyaretlerinden dolayı Çalışkan’a teşekkür eden Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Özyiğit, “Sayın Etem Çalışkan, Türkiye’nin kültürel mirasına değerli katkılar sunmuş çok önemli bir sanatçıdır. Sanata olan derin bağlılığı ve üretkenliği ile ilham veriyor. Bilgi birikiminden yararlanmak ve eserlerini Mersinlilerle buluşturmak istiyoruz. Yenişehir Belediyesi Ahmet Yeşil Sanat Galerimizde sergisine ev sahipliği yapmak için çalışma yapacağız” diye konuştu. Etem Çalışkan ise Başkan Özyiğit’e sanata verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti ve misafirperverliklerinden ötürü memnuniyetini dile getirdi.

 

 


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA