İhbar gelmese ayvayı yemiştik! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İhbar gelmese ayvayı yemiştik!


 

Ramazan öncesi dev kaçak et operasyonu!

Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede kaçak et operasyonu gerçekleştirerek, kullanıma uygun olmayan 301 kilogram et ele geçirdi. 

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların temiz ortamlarda üretilen gıdaları tüketmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, aldığı bir ihbar üzerine harekete geçerek, Atatürk Mahallesi'nde bulunan kasaba 'kaçak et' operasyonu düzenledi. 
Mezitli İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte gerçekleşen operasyonda toplamda, 301 kilogram kaçak et elde edildi.  Mezitli Belediyesi'ne bağlı veteriner ekibi kontrolünde gerçekleşen operasyonda, zabıta ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan; ''Gerçekleşen operasyon da ne olduğu belli olmayan sağlıksız bir takım etlere rastlandı. Yapılan incelemelerde özel ve resmi kurumlarda bulunması gereken mühürün işyerinde olması bize bir takım düzensiz işlerin döndüğünü göstermiş oldu. İlçe Tarım Müdürlüğü ekibi ve zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan incelemeler sonucunda etlerin kaçak ve sahte mühürlerle satışa sunulduğu tespit edilmiştir. İlçe Tarım Müdürlüğü burada ele geçirilen kaçak etlerden numune alarak, tespit edilen kaçak etlerin hepsi Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz tarafınca imha edilecektir. Halkımızın sağlığını göz önünde bulundurarak, yaşanan bu tarz olaylar karşısında mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA