Yeni Mersin İdman Yurdu’nda umutlar gelecek yıla kaldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda umutlar gelecek yıla kaldı


 

TFF 2.lig temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, 1.lige çıkmak için oynadığı Play Off maçlarında 2. turda elendi. Umutlarını gelecek yıla bırakan Mersin ekibinde morallerin kötü olduğu görüldü.

SERKAN TULTAK

 

TFF 1. Lig’e yükselme mücadelesinde Playoff 1. tur maçında Bucaspor'u yenen Yeni Mersin İdman Yurdu, iki maçlı 2. turda, rakibi 1461 Trabzon FK ile kendi sahasında 0-0, deplasmanda 2-1 yenilerek tura ve 1. lig hayallerine veda etti.

 

TARTIŞILAN HAKEM YİNE TEPKİ ÇEKTİ

Maçtan önce hakemle ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu, Esenler Erokspor maçına dikkat çekmiş ve hakeme aynı hataları tekrar etmemesi çağrısı yapmıştı. Ancak maçın hakemi Tolga Güldibi, çok tartışılan penaltı ve verdiği kartlarla maçın önüne geçti.

 

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ ÇARE OLMADI

Sezon başından bu yana takımın başında olan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, son haftalarda aldığı üst üste yenilgiler sonrası görevden karşılıklı anlaşarak ayrılmıştı. Playoff maçları öncesi takımın başına getirilen Adem Çağlayan ismi de tartışma konusu olurken, ligdeki ilk maçını kaybetmesi de tepkileri arttırmıştı. Playoff maçlarında ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet performansı gösteren Teknik Direktör Adem Çağlayan, maça çıktığı ve maç içinde yaptığı hamlelerle yine tepkilerin odağında yer almıştı.

 

HAYALLER GELECEK YILA KALDI

Playoff maçlarında istediği başarıyı gösteremeyen Yeni Mersin İdman Yurdu, gelecek sezon yeniden 2. ligde mücadele edecek. Kadro yapısı, yönetim anlayışı, takımı 1. lige çıkaracak Teknik Direktör beklentisi taraftarların en büyük isteği olurken Mersin ekibi hayallerini de gelecek yıla bırakmış oldu.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA