MEZİTLİ BELEDİYESİ DOLANDIRILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ BELEDİYESİ DOLANDIRILDI!


 

Uyarılara kulak asmayan Mezitli Belediyesi bürokratları, belediyenin, yut dışı gezisi için anlaştığı firma tarafından yaklaşık 100 milyar lira dolandırıldı!

Serkan TULTAK

Mezitli Belediyesi’nin, meclis üyelerinin katılımı ile İtalya’ya planladığı yurt dışı gezisi skandalla sonuçlandı. 
Meclis üyelerinin yurt dışına çıkamadıkları gibi, kendilerini daha uygun fiyata yurt dışına çıkarmayı vaat eden bir firma tarafından yaklaşık 100 Bin lira dolandırıldıkları ortaya çıktı. Ayrıca, eşlerini kendi paralarıyla götürecek olan meclis üyeleri de paralarını kaptırdılar. 

BİLE BİLE DOLANDIRILDILAR... BORCU YOKTUR YAZISI ALINMAMIŞ  
Belediye yetkilileri, parayı aldıktan sonra ortadan kaybolan firma hakkında yasal girişimlere başvurmaya hazırlanırken, bazı meclis üyelerinin ısrarları ile belediye bürokratlarının uyarıları dikkate almamaları üzerine dolandırılmaya davetiye çıkardıkları iddia edildi. Belediyeye teklif veren bir firmanın fiyatını yüksek bulan bazı meclis üyeleri, Başkan Neşet Tarhan üzerinde kurdukları baskı ile daha düşük teklif veren ve kendilerini dolandıran firmayı tercih ederken, belediye bürokratlarının da tüm uyarıları dikkate almadığı, firmadan ‘Borcu yoktur” yazısı dahi almadıkları ileri sürüldü.

BU FİRMADA NEDEN ISRAR EDİLDİ? PARA NASIL ÖDENDİ? 
Bazı meclis üyelerinin, yanlarında eşlerini getirmek için masraflarını kendilerinin karşıladığı, bunun için gerekli ödemeleri yaptığı ve belediye gibi onlarında dolandırıldıkları anlaşılırken bazı meclis üyelerinin ve bürokratların yeterliliği olmayan ve daha öncede benzer olaylara karıştığı iddia edilen firmada neden ısrar ettiği ise bilinmiyor. 
Karşılarında muhatap dahi bulamayan belediye yetkilileri, kaptırdıkları yaklaşık 100 bin TL’yi kurtarmanın yollarını ararken, bu paranın ilgili firmaya nasıl ödendiği de tartışma konusu oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA