3’Ü BİR ARADA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3’Ü BİR ARADA!


 

Köylerarası Futbol Turnuvası’nda 3 isim tarihe geçerek, sahalarda ender görünen bir olaya imza attılar. Kaşlı ile Darısekiisi arasında oynanan maça 2 oğul bir baba damga vurdu!

ALİ ŞANLI

Toroslar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası hafta sonu oynanan maçlarla devam etti. Bu yıl 9'uncusu düzenlenen, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından örnek gösterilen turnuva, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasını kapsayan tarihler arasında gerçekleştiriliyor.
Bu turnuvada oynayan 3 isim ise tarihe geçerek sahalarda ender görünen bir olaya imza attılar. Kaşlı ile Darısekiisi arasında oynanan maça 2 oğul bir baba damga vurdu.

45 YAŞINDA AMA YEŞİL SAHALARDAN UZAK KALAMIYOR
Kendini Amatör Liglere adayan Servet Kartal, 45 yaşında olmasına rağmen yeşil sahalardan uzak duramıyor. Bir futbol hastası olan Kartal, bu defa 2 oğlunu alarak Köylerarası Futbol Turnuvası’na katıldı. Babaları ile 16 yaşındaki küçük oğul Hüseyin ve 18 yaşında ki büyük oğul Selahattin, 90 dakika ter dökerek, maçın önüne geçtiler.
Futbolun aile boyu oynana bileceğini gösteren Kartal ailesi, maçı 2-1 kaybetmelerine rağmen sahadaki performansları ile takdir topladılar. 
Maçın ardından Server Kartal’a duyguları sorulduğunda ise “Her baba bu duyguyu yaşamalı, inanılmaz bir his. Çocuklarımla birlikte spor yapmak, aynı sahada futbol oynamak unutulmaz bir an. Bize bu şansı veren, turnuvayı düzenleyen Toroslar Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. Kartal, sağlı el verdiği sürece çocuklar ile birlikte spor yapmaya devam edeceğinin de altını çizdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA