Akdeniz’den vergi hatırlatması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’den vergi hatırlatması


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, ilk taksit dönemi 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek “Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerini” ödemek isteyen yurttaşlar için merkez binanın yanı sıra Karacailyas ve Huzurkent’te bulunan veznelerini de açık tutacak.

Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2024 yılı 1’inci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2024 tarihinde sona eriyor. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, olası yığılmaları önlemek ve yurttaşların zor durumda kalmaması amacıyla gerekli hazırlıkların yapıldığı belirtilerek; vergi mükellefi yurttaşların söz konusu vergi ödemelerini son güne bırakmamaları hatırlatıldı.

 

KARACAİLYAS VE HUZURKENT VEZNELERİ DE AÇIK OLACAK

Akdeniz Belediyesi merkez binası veznelerinin yanı sıra, ilçeye bağlı Huzurkent ve Karacailyas’ta da ödeme veznelerinin açılarak borcunu ödemek isteyen yurttaşlara hizmet verdiği kaydedilen açıklamada, böylece kent merkezine uzak yurttaşların vergi ödemelerini kolaylıkla yapabilecekleri ifade edildi.

Huzurkent ve Karacailyas’ta bulunan vezneler de emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini ödemek isteyen vatandaşlar için 31 Mayıs 2024 Cuma gününe dek mesai saatleri içerisinde hizmet verecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA