Nesrin Mersin’in gururu oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Nesrin Mersin’in gururu oldu


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Kýr Çiçekleri projesi kapsamýnda yetiþen yetenekli kýz çocuklarý, Okullar Arasý Yýldýzlar Kýz/Erkek Ordu Türkiye Þampiyonasý’ndan dereceler ile döndü. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý bünyesinde 4 yýl önce baþlatýlan ve özellikle kýrsal kesimlerde yaþayan ve deðiþik spor branþlarýnda yetenekli kýz çocuklarýnýn seçildiði projede Kýr Çiçekleri, il ve il dýþýnda gerçekleþtirdikleri mücadelelerle adlarýndan söz ettirmeye devam ediyor. Halter dalýnda yapýlan þampiyonalarda isimlerinden söz ettiren Kýr Çiçeklerinin baþarýlý sporcularý, Ordu’da yapýlan Okullar Arasý Yýldýzlar Kýz/Erkek Türkiye Þampiyonasý’ndan da dereceler ile döndü.

Ordu’da 18 Nisan’da yapýlan þampiyonada halter dalýnda yarýþan Reyhan Opçin, 49 kiloda Türkiye 3.’lüðünü elde etti. Opçin elde ettiði derece ile U15 Milli Takým Kampýna seçildi. Ayný þampiyonada 71 kiloda yarýþan Nesrin Baþaran da Türkiye 3'ncüsü oldu.

 

KIR ÇÝÇEKLERÝ PROJESÝ HAKKINDA

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer’in kýz çocuklarýna, eðitime ve spora verdiði önemle ortaya çýkan ve yaklaþýk 4 yýl önce baþlatýlan ‘Kýr Çiçekleri’ projesi; özellikle kýrsal kesimlerde yaþayan yetenekli kýz çocuklarýnýn yeteneklerine göre farklý spor branþlarýnda yetiþmesini hedefliyor. Özellikle Mersin’in kýrsal kesimlerinde yaþayan ve sporun farklý dallarýnda yetenekli olan kýz çocuklarýnýn seçildiði proje sayesinde, öðrenciler hem hayatlarýna hem de spor hayatlarýna istikrarlý bir þekilde hazýrlanýyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA