Mezitli 33 BAL’da | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli 33 BAL’da


 

Mersin Süper Amatör Ligi’nin bitmesine bir hafta kala Mezitli 33 Spor şampiyon oldu. Mezitli 33 Spor play-offlarda şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 sezonu Süper Amatör Ligi play-off 5. hafta maçları da oynandı. Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için mücadele eden Mezitli 33 Spor rakibini yenerek hedefine ulaşan takım oldu.

Play-off karşılaşmalarının 5'inci haftasın da Toroslar Suni Çim sahada oynanan maçta Mezitli 33 Spor rakibi Mersin 33 FK’nü 2-1 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Muhteşem bir galibiyet alan Mezitli 33 Spor önümüzde ki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek.

 

MERSİN 33 FK BAL İÇİN PLAY-OFFLARI GÖZÜNE KESTİRDİ

Süper Amatör Ligi play-off 5. haftanın en kritik maçında Mersin 33 FK rakibine yenilerek şampiyonluğu kaybetti. Mersin ekibinin 2. sıradaki yerinin garanti olmasından dolayı artık aklı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) çıkmak için oynayacağı play-off maçında il ikincisi ile oynayacak olan Mersin 33 FK bu kazanarak hedefleri olan BAL’a yükselmek istiyor.

 

AKDENİZ KAZANDI

Süper Amatör Ligi play-offlarında BAL’a çıkma hedefi olmayan 2 takımın maçında kazanan Akdeniz oldu. Akdeniz Belediyespor Binevlerspor’u 2-0’lık skorla yenmeyi başardı. Playoff liginde Binevlerspor 4 puan ile 3. sırada Akdeniz Belediyespor ise 4 puan ile averaj farkından dolayı 4. sırada yer alıyor 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA