Erdemli ateş hattında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli ateş hattında


 

BAL’da mücadele eden Mersin takımları Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor il sıralaması için mücadele etmeye devam ediyor. Anamur Belediyespor il sıralamasındaki avantajından dolayı rahat bir konumda bulunuyor. Düşmemek için mücadele eden Erdemli Belediyespor ise bu hafta yaşadığı puan kaybı sonrası il sıralamasında 3. sıraya gerileyerek kendini riske attı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’inci grupta mücadele eden Mersin ekipleri 23. Hafta maçlarını oynadı. Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor artık ligin sonuna doğru tek hedefleri olan il sıralamasındaki yerlerini belirlemek oldu.

Anamur Belediyespor il sıralamasında 1. sırasındaki yerini korumaya devam etti. Mersin ekiplerinden Homurlu’nun hükmen galibiyeti ve Erdemli’nin puan kaybı sonucundan Homurlu il sıralamasında 2. sıraya yükselirken Erdemli Belediyespor 3. sıraya geriledi ve kendini ateş hattının içinde buldu.

 

ANAMUR BİRİNCİLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin 23’üncü haftasında Anamur Belediyespor deplasmanda Ceyhanspor ile 1-1 berabere kaldı.  1puana razı olan Anamur Belediyespor il sıralamasındaki birincilik hedefini sürdürmek için mücadele etmeye devam ediyor. Anamur Belediyespor ligde 38 puan ile 5 sırada yer alıyor.

 

HOMURLU’YA İLAÇ GİBİ 3 PUAN

Homurlu 1951 Spor bu hafta ligden çekilen Camspor karşısında hükmen kazanan taraf oldu.  Aldığı 3 puanla ile çok rahat bir nefes alan Homurlu 1951 spor bir andan kendini il sıralamasında 2 sırada buldu. Homurlu 1951 spor ligde 31 puan ile 9. sırada yer alıyor.

 

ERDEMLİ KENDİNİ RİSKE ATTI

BAL’da Mersin ekiplerinden Erdemli Belediyespor kendisi için çok önemli olan kritik virajda puan kaybederek büyük darbe aldı. Erdemli Belediyespor evinde İmamoğlu ile 0-0 berabere kaldı. Puan kaybetme lüksü bulunmayan Erdemli Belediyespor’a bu mağlubiyetin cezası ağır oldu ve il sıralamasında 3. sıraya düşerek kendini ateş hattının içinde buldu. Erdemli Belediyespor’un bundan sonraki haftalara oynayacağı maçlarda hata yapma lüksü artık kalmadı. Erdemli Belediyespor ligde 27 puan ile 12. sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA