Lütfi Elvan, devir teslim yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lütfi Elvan, devir teslim yaptı


 

Başbakan Yardımcılığı görevini Veysi Kaynak’a devreden ve Kalkınma Bakanlığı görevini de Cevdet Yılmaz’dan devralan Lütfi Elvan’ın ilk açıklaması; “Geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz” oldu.

Haber Merkezi

Başbakan Binali Yıldırım'ın yeni kabine listesini açıklamasıyla birlikte Kalkınma Bakanlığı görevine getirilen 64. Hükümet Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, görevi Veysi Kaynak’a devretti. Daha sonra Kalkınma Bakanlığı görevini düzenlenen törenle Cevdet Yılmaz’dan alan Lütfi Elvan, törende bazı açıklamalarda bulundu.

 

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE MİLLETİMİZ TEREDDÜTLÜ OLMASIN, YİNE GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ise, Cevdet Yılmaz ile bürokrasi hayatında ve siyasi hayatında çok özel bir birlikteliklerinin olduğunu belirterek, “Parti ve bürokrasi birlikteliğimiz bizlere dayanışma getirdi. Kalkınma Bakanlığı aslında bütün bakanlıkları kesen, çok disiplinli bir yönü olmasıyla hep ön plana çıkmıştır. Ülkemizin gelişmesine, kalkınmasına çok önemli katkılar sağlamış bir kurum. Özellikle orta ve uzun vadeli planlar hazırlayan, Türkiye’ye bir anlamda vizyon çizen bir kurum. Bu açıdan ben Kalkınma Bakanlığımızı çok önemsiyorum. Gerçekten ülkemizin önünü açan, birçok reform sürecini başlatan kurumlarımızın başında geliyor. Bu açıdan Kalkınma Bakanlığımızın ne kadar güçlü, uzmanlaşmış bir kadrosu olduğunu biliyorum. Kalkınma Bağanlığımızın personeliyle birlikte Cevdet Bey’in bıraktığı yerden bizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız destekle her zaman gurur duyduk bundan sonra da gurur duymaya devam edeceğiz. Çok yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük, geceli gündüzlü çalıştık. Ülkemiz için, milletimiz için, ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için bu çabayı, bu gayreti sarf ettik. Bundan sonraki süreçte de milletimiz tereddütlü olmasın, yine geceli gündüzlü çalışmaya devam edeceğiz, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA