Tarsus TB personellerine temel İSG eğitimi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TB personellerine temel İSG eğitimi


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret Borsası (TTB) personelleri, hizmet içi eğitimleri çerçevesinde İSG Uzmanı Kıymet Uguz tarafından ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda eğitimi aldı.

Üstlendikleri vizyon ve misyon çerçevesinde personellerin hizmet içi eğitimlerine önem veren Tarsus Ticaret Borsası, personellerinin çeşitli konularda uzmanlık eğitimi almasını da sağlıyor.

İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini bilmesi, işverenler ile stajyerler de dâhil olmak üzere tüm çalışanların iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde hizmet içi eğitimlerini her yıl düzenli olarak sağlayan Tarsus Ticaret Borsası personellerine verilen eğitimde, personele, “Ekranlı araçlarla çalışma”, “Ergonomi temel prensipleri”, “İş sağlığı güvenliği temel eğitimleri”, “İişçi-işveren sorumlulukları” ile başlıklarında konular anlatıldı.

Eğitimde iş kazalarının yüzde 98’lik kısmının alınacak tedbirlerle önlenebilir kazalar olduğunu belirtilirken yaşanan her 10 kazadan 9’u emniyetsiz davranışlardan, yani çalışan kaynaklı problemlerden meydana geldiği söylendi.

Tarsus Ticaret Borsasında düzenlenen hizmet içi eğitime personel tam kadro katıldı. Eğitim sonunda kazanım değerlendirmesi amacıyla personeller sınava tabi tutuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA