Silifke’den internet isyanı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’den internet isyanı!


 

Silifke’de Say ve Mukaddem Mahallesi sakinleri bir aydan bu yana kesik olan internet nedeniyle isyanlarda. Hizmet alamasalar da Telekom’a faturayı ödemeyi sürdüren vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Silifke ilçesi özellikle Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Rusya – Ukrayna savaşı sonrası yoğun göç alırken altyapı eksikleri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Silifke Sesimiz Gazetesinin haberine göre; Say ve Mukaddem Mahallesi sakinleri bir aydan bu yana kesik olan internet nedeniyle isyanlarda. Hizmet alamasalar da Telekom’a faturayı ödemeyi sürdüren vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

 

İMZA TOPLADILAR

Defalarca Türk Telekom Silifke Müdürlüğüne müracaat etmelerine rağmen, ‘şu zaman yapacağız, şu gün çözeceğiz’ cevaplarından öteye gidilmemesine tepki gösteren ilçe sakinleri bir aydan fazla süre geçmesine rağmen soruna çözüm üretilmediğini savundu.

İmza toplayarak konuyu kamuoyuna taşımaya karar veren Say ve Mukaddem Mahallesi sakinleri, yetkilileri göreve çağırdılar.

 

“YÜZLERCE ÖĞRENCİ MAĞDUR”

Yardım talebinde bulunan mahalle sakinlerinden A.A., mahallede yüzlerce öğrenci olduğunu ve hiç birinin internetten yararlanamadığını belirterek, “Bu nasıl bir anlayış anlamak mümkün değil. Öğrencilere verilen ödevler nasıl yapılacak? Bu öğrenciler sağa sola mı gidecekler ödev yapmak ve çalışmak için! Telekom yetkilileri ne yapmak istiyorlar?

Defalarca müracaat etmemize rağmen, bizleri oyalayan cevaplar verdiler ancak henüz bir arpa boyu yol alınmadı. Ve sürekli olarak da fatura gönderiyorlar hizmet almadığımız internet için… Bu yapılanın adı nedir? Hizmet vermeden alınan para gasp değil midir? Haksız kazanç değil midir? Yetkililerin mağduriyetlerimizi gidermesini talep ediyoruz. Her evde öğrenciler var, bu öğrencilerimizin geleceğini karartan bu anlayışın ivedi olarak çözülmesini istiyoruz” diyerek, mahalle sakinlerinden topladıkları bir kısım imzayı dilekçeyi gazetemizle paylaşarak, kamuoyu oluşturmamızı istediler” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA