Süper Amatör’de şampiyon bu hafta belli olabilir | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper Amatör’de şampiyon bu hafta belli olabilir


 

Mersin Süper Amatör Lig’de bitime son bir hafta kala şampiyon bu hafta belli olabilir..! Gözler Mezitli 33 Spor ile Mersin 33 FK maçında olacak!

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 sezonu Süper Amatör Ligi play-off 4. hafta maçları geride kaldı. Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için kıyasıya mücadele eden Mezitli 33 Spor ile Mersin 33 FK, bu hafta karşı karşıya geliyor. Yenen takımın şampiyon olacağı maçta beraberlik çıkması durumunda şampiyon son haftaya kalacak.

Play-off karşılaşmalarının 4'üncü haftası da kıran kırana geçti. Evinde oynayan Mezitli 33 Spor, Akdeniz Belediyespor'u 2-0 ile geçerken, deplasmanda oynayan Mersin 33 FK ise zor geçen maçın sonunda Binevlerspor'u 1-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçlarla birlikte Mezitli 33 Spor ile Mersin 33 FK puanlarını 9'a çıkarırken, bu hafta 2 ekip karşı karşıya gelecek.

 

İKİLİ AVARAJ DEVREYE GİREBİLİR

Belki de sezonun en önemli maçı olacak olan Mezitli 33 Spor ile Mersin 33 FK, Çopurlu Futbol Sahasında bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibini evinde 1-0 yenen Mezitli 33 Spor, deplasmana avantajlı geliyor. Maçtan galip gelecek takım şampiyonluğunu ilan edecekken, beraberlik durumunda ise işler son haftaya kalacak. Son hafta her iki takımın galip gelmesi durumunda ligi aynı puanda bitirecek takımların ikili averajına bakılacak. Bu durumda da ilk maçı yendiği için Mezitli 33 Spor şampiyonluğunu ilan ederek, BAL ligine çıkacak. Aynı puanla 2. sırada ligi tamamlayacak olan Mersin 33 FK ise BAL için play-off oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA