Tarsus’ta bayram sofrasında 5 bin kişi ağırlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta bayram sofrasında 5 bin kişi ağırlandı


 

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ramazan Bayramı’nda samimiyetin, yardımlaşmanın, dayanışmanın temsili bir ‘Bayram Sofrası’ kurarak hemşehrileri ile bir araya geldi. Davete yaklaşık beş bin kişi katıldı. Başkanlar vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Haber Merkezi

 

31 Mart yerel seçimlerin ardından büyük destekle Tarsus Belediye Başkanı seçilen Başkan Ali Boltaç, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Tarsus halkıyla bayram sofrasında bir araya geldi. Kubatpaşa Medresesi önünde kurulan bayram sofrası Tarsuslular tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Davete yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 

 

“TARSUS'TA 5 YIL BOYUNCA HUZURLU, SAĞLIKLI BİR SÜREÇ OLACAK”

Başkan Ali Boltaç Tarsus halkına seslenerek, ‘’Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Bu tabloyu çok özlemiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımızın katılımı ile bu bayramda büyük bir sofra kuralım dedik. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Artık her sene Ramazan Bayram’ında bayram sofralarımız kurulacak. Vatandaşlarımız ile bir arada olunacak. Hep beraber bu memlekette 5 yıl boyunca huzurlu, sağlıklı bir süreç olacak. Uyumla, huzurla  çalışacağız ve bu yol memnuniyete çıkacak.’’ dedi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA