Final heyecanı Mersin’de yaşanacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Final heyecanı Mersin’de yaşanacak


 

Mersin’de gerçekleşecek Kadınlar EuroLeague Final Four’da geçen yıl finalde karşılaşan Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin mücadele edecek.

SUAT ÖZDAL

 

FIBA Kadınlar Euroleague'de Final-Four heyecanı Cuma günü Mersin'de oynanacak maçlarla başlayacak.

FIBA EuroLeague Final-Four organizasyonu Mersin'in ev sahipliğinde Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenecek. Final-Four'da Türkiye'den Fenerbahçe, Çukurova Basketbol Mersin, Çekya'dan ZVVZ USK Prag ve Fransa'dan Villeneuve d'Ascq LM yer alacak. Yarı final müsabakalarında kazanan takımlar finalde, kaybeden ekipler de üçüncülük maçında mücadele edecek. Organizasyonda yarı final maçları yarın, final müsabakası ise 14 Nisan Pazar günü oynanacak. Euroleague yarı finalinde son şampiyon Fenerbahçe ile Çukurova Basketbol karşı karşıya gelecek. Kadınlar Euroleague Final-Four yarı final programı şöyle: Yarın saat 16.00 Villeneuve d'Ascq LM - ZVVZ USK Prag. Saat 19.00 Fenerbahçe - Çukurova Basketbol Mersin.

 

“HERKESİN EŞİT ŞANSI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Mersin'de yarın başlayacak FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four'unda mücadele edecek takımların başantrenörleri ve kaptanları, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan ÇBK Mersin Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, finallerde yer aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, tüm takımlara başarı diledi.

Fenerbahçe Başantrenörü Valerie Garnier, "Herkes buraya aynı amaçla geldi. Şu anda hem taraftar hem de istediğimiz sonucu alma baskısını hissediyoruz. Herkesin eşit şansı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Fransa temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM'nin başantrenörü Rachid Meziane de "Ülkemizi, kendi şehrimizle temsil edeceğiz. Bundan dolayı mutluyuz. Elimizden geleni her şeyi ortaya koyup bu turnuvadan olumlu sonuçlar almaya çalışacağız. Bu sezon şans da bize biraz yardımcı oldu. Bu turnuvada favori olarak görünmüyoruz ama finale çok yaklaştık" ifadelerini kullandı.

Çekya ekibi ZVVZ USK Prag'ın başantrenörü Natalia Hejkova ise şunları söyledi: “Haftalar geçtikçe daha güçlü hale geliyoruz. "Sezon başında gerçekten bu kadar iyi olduğumuzu söylemezdim ama burada olduğumuz için çok mutluyum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA