İletişim öğrencilerinden Antalya çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İletişim öğrencilerinden Antalya çıkarması


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri 24-27 Mart 2024 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen “Dijital Çağda Eleştirel Düşünme” konulu Avrupa Birliği-Türkiye Gençlik Forumu’na katıldı.

Mersin Ticaret ve Sanayi (MTSO) AB Bilgi Merkezi ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun daveti üzerine MEÜ İletişim Fakültesinden 4’ü Gazetecilik Bölümü’nden 5 öğrenci; Emre Baturay, Serdar Eksin, Hicran Güçlü, Seda Nur Yıldırım ve Ekin Kırarslan ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nden 3 öğrenci; Yiğithan Barut, Aslı Ertav ve Aysima Muratoğlu olmak üzere toplam 8 öğrencinin katıldığı forumda dijital çağda dezenformasyonla mücadele konuşuldu.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye’nin 19 ilinden 152 İletişim Fakültesi öğrencisi katıldı. Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Siyasi İşler Bölüm Başkanı Elçi Müsteşarı Stefano Fantaronive Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı’nın konuşması ile başlayan forum, TRT Antalya Radyo Sunucusu Tayfun Yönlü’nün sunuculuğu eşliğinde çeşitli uzmanları konuşma ve atölye çalışmaları ile devam etti.

Forumun ilk günü akademisyen Yalın Alpay, AB Türkiye Delegasyonu Stratejik İletişim Sorumlusu Lale Dündar, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici’nin soru cevaplı oturumunun ardından tamamlanırken; ikinci günde ise moderatörlüğünü Serdar Bilecen’in yönettiği, Gazeteci Özlem Gürses, Psikolog yazar Beyhan Budak ve akademisyen Doç. Dr. Tirşe Erbaysal Filibeli’nin konuşmacı olarak katıldığı “Bilgi Karmaşasında Netlik Arayışı-Eleştirel Düşünme” konulu panel gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA