Staj iş birliği protokolü imzaladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Staj iş birliği protokolü imzaladı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ) öğrencilerinin mezuniyet sonrası iş gücüne katılımını güçlendirmeyi ve onların kariyer yolculuklarını desteklemeyi hedefleyen Anamur Meslek Yüksekokulu öğrencilerin staj dönemlerinde daha iyi bir deneyim yaşamaları için önemli bir adım attı. Etstur ve WOME Deluxe Otelleri ile imzalanan staj iş birliği protokolleri ile öğrenciler zorunlu stajlarını bu şirketlerde yapabilecekler.

Anamur Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Gürkan Temiz, Yüksekokul yöneticileri, akademik ve idari personeli ile Etstur ve Wome Deluxe Otel temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen imza töreni sonrasında konuşan yetkililer, iş birliğinin öğrencilerin mesleki gelişimine büyük katkı sağlayacağını ifade ederken, staj imkanlarının genişletilmesinin önemine vurgu yaptı.

Etstur ve WOME Deluxe Otel yetkilileri ise, Anamur Meslek Yüksekokulu ile staj iş birliği protokolü imzalamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, öğrencilere uluslararası alanda değerli bir deneyim sunacaklarını belirttiler.

Protokol kapsamında, Anamur Meslek Yüksekokulu öğrencileri staj dönemlerinde Etstur ve WOME Deluxe Otelleri bünyesinde çeşitli görevlerde çalışma imkanı sunulacak. Bu sayede öğrencilerin, teorik bilgilerini pratikte uygulama fırsatı bulacak, mesleki yetkinliklerini artıracak ve uluslararası standartlarda sektörel deneyim kazanacaklar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA