Çocuklar için iftar yemeği yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çocuklar için iftar yemeği yapıldı


 

Haber Merkezi

 

Avrupa Birliğinin finansman desteği ile Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde yürütülen “Türk eğitim sisteminde çocuklar için kapsayıcı eğitimin desteklenmesi projesi (PIKTES)” kapsamında Türk ve yabancı uyruklu öğrencilerin ve ailelerinin sosyal uyumlarını arttırmak, birbirleri ile kaynaşmalarını desteklemek ve sosyal ilişkilerini güçlendirmek amacıyla iftar programı düzenlendi.

Suphi Öner öğretmenevi Tarsus salonunda gerçekleşen iftara İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve kurum yöneticileri de katıldı. Paylaşmanın ve bir araya gelmenin önemine değinilen programda ney dinletisi, semazen gösterisi, karagöz hacivat gösterisi, Meddah Dede ve hikâyeleri, aşukla maşuk gösterisi ve orta oyunu yer aldı.

Gösterilerin sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş konuşma yaptı. Fazilet Durmuş: “Bizi eski zaman Ramazanlarına alıp götürdünüz. Bizlere bu güzel geceyi yaşatan ekibe teşekkür ederiz. Ramazanın paylaşmak olduğunu, bir araya geldiğimizde güzellikler olduğunu bir kez daha vurguladığınız için çok memnun oldum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA