MİY evinde berabere kaldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY evinde berabere kaldı


 

Yeni Mersin İdman Yurdu milli ara sonrası ilk maçında puan kaybetti. Önemli rakiplerinden biri olan Karacabey Belediye Spor ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Mersin ekibi Playoff yolunda yara aldı.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, 33. hafta karşılaşmasında Karacabey Belediye Spor ile 1-1 beraber kaldı. Milli ara sonrası ilk resmi maçına çıkan Kırmızı Lacivertliler kritik bir puan kaybı yaşadı. Mersin Stadyumunda oynanan karşılaşmada ilk yarı istediği futbolu bir türlü ortaya koyamayan Mersin ekibi 11. dakikada Ata Kurtuluş golü ile Karacabey Belediye Spor karşısında 1-0 geriye düştü ve ilk yarıda bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya maçı çevirmek için çıkan Kırmızı Lacivertli ekip kurduğu büyük baskı sonunda 87. dakikada Fuat Bavuk’un golü ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda galibiyet için çaba gösterse de istediği sonuca ulaşamadı ve 1 puana razı oldu. Kendi evinde beraber kalan Yeni Mersin İdman Yurdu ligde 55 puanla 5. sırada kalmayı sürdürdü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA